BIOGRAFIE 

Al op jonge leeftijd kwam Dennis erachter dat hij op een podium thuishoort. Hij begon zijn carrière op 14jarige leeftijd als bendelid in de musical Oliver! van Stage Entertainment. Daarna volgde ook nog andere musical producties Pinokkio (Studio 100) en Annie (Theaterhuis). 

Dennis wilde zich nog meer specialiseren in muziek, acteren en dans. Hij volgde een studie Woordkunst & Drama aan dé Kunsthumaniora in Antwerpen waar hij met hoge onderscheiding afstudeerde. Na het behalen van zijn diploma volgde hij nog een specialisatiejaar 'Musical' aan dezelfde school.

Na zijn studie trad Dennis op in een shows van de Efteling en Wildlands Adventure Zoo, was hij 3 jaar lang te zien in verschillende shows en parades in Disneyland Parijs en speelde gastrollen in verschillende televisie series zoals Meisje Van Plezier, Familie, Spoed, Spring, Zone Stad, ...

Behalve zingen en acteren is Dennis ook regelmatig te zien als model voor reclames en magazines. Zo was hij het gezicht van bekende merken zoals Bikkembergs, Q-music, Toto, Flugel, Napoleongames, en nog veel meer. 

Dat hij graag creatief bezig is bewees Eijkemans in 2016 toen hij de 'Proost Dinner Show' creëerde. Vanwege het aanhoudende succes is er sinds april 2018 een tweede editie van start gegaan. De show bestaat uit zang, dans, en comedy werd door hem geschreven en geregisseerd en hij treedt ook zelf op in deze voorstelling. www.proostdinnershow.nl

Dennis werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan het populaire televisie-programma 'The Band' dat recent te zien was op VTM in België en Fox in Nederland. 

Tijdens de herfst van 2017 bracht hij zijn debuut single uit getiteld: "Ik mis je om me heen". Het lied gaat over een relatie die stuk gaat, het verwerkingsproces en de pijn die het met zich meebrengt. In 2019 bracht Dennis zijn tweede single en videoclip uit met als titel 'Eindhoven'. Het lied gaat over de warmte van de stad en de mensen die er wonen. 

April 2020 is zijn nieuwe single en clip 'Stapelgek op jou' gereleased. Een feelgood uptempo nummer met een zomers randje. (Bekijk al deze clips in tab VIDEO'S)

DENNIS EIJKEMANS